pondělí 27. dubna 2015

QUICK TIPS #23

JDEME HŘEŠIT 


Vlastně částečně,
dnešní quick tip, který pro Vás mám se totiž skládá ze dvou věcí.
Ta jedna je hříšná a ta druhá andělská.

A když je spojíte dohromady vznikne hříšně andělsky dobrá svačinka.

Jablko & karamel


 Jablka v karamelu jsou opravdu mňamózní a s PLL ještě víc.

Nevěříte?
Zkuste si to sami.

Co budete potřebovat: no hádejte... karamel( v mém případě karamelové Salko) a jablíčka, jednu z nejzdravějších potravin vůbec.

Rozehřejte se karamel a nakrájená jablka do něj z části ponořte.
Aby se Vám to dělalo lépe, je výhodné si je napíchnut na špejli, díky které jablka pak i lépe umístíte do mrazáku (tedy pokud je budete chtít nechat trochu ztvrdnout) tak na 10 - 15 minutek. Jsou dobré s horkým karamelem i s tím méně teplým.

Ovšem pozor, aby Vám karamel nestekl, tak jako mě na obrázku.



Žádné komentáře:

Okomentovat